Produkcję NATTO rozpoczęliśmy w 2015 roku. Poprzedziliśmy ją półrocznym okresem przygotowań, doświadczeń oraz badań w Lubuskim Ośrodku Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Sulechowie. Naszym celem jest propagowanie zdrowego stylu żywienia. Zależy nam na uświadomieniu jak największej ilości klientom, że profilaktyczne stosowanie naturalnych produktów bardzo skutecznie zapobiega większości chorób przewlekłych.

Ponieważ NATTO jest tradycyjnym produktem japońskim, tym bardziej cieszy fakt, że nasz produkt spotkał się z uznaniem klientów pochodzących z Azji. Dzięki temu mamy pewność, że poza walorami prozdrowotnymi smakuje on równie dobrze jak produkt Japoński. Do produkcji Natto wykorzystujemy wyłącznie oryginalne zarodniki Bacillus Subtilis Natto oraz soję z plantacji ekologicznych z certyfikatem nonGMO, BIO i EKO. Przeprowadzone badania laboratoryjne potwierdziły również, że Natto jest produktem bezglutenowym.

Nasz produkt cieszy się coraz większym zainteresowaniem oraz uznaniem klientów. Dbamy o jak najwyższą jakość zarówno samego Natto jak i obsługi klienta. Wszystkie wysyłki są realizowane 24 godzinnym kurierem w opakowaniach termicznych, aby towar dotarł na miejsce szybko i zachował świeżość.

Stale rozwijamy nasze procesy produkcyjne oraz staramy się doskonalić nasz wizerunek. Zdrowe żywienie jest naszą pasją, a nagrodą ciągle rosnąca liczba stałych klientów.


DZIĘKUJEMY ZA ZAUFANIE